14 Januari 2014

- Ikan Bakar Kuala Ibai-

olalalalaaa sblum mkn , mohon b'gambar laa dulu.. hehee tue yg pakai cap nama SHYIHABUDDIN tapi kiteorg kat klas jst panggil dya SYIHA , bdak baju hitam tue plak nama SYED MOHD QAYYUM dn disbbkan nama dya terlampau panjang so kiteorg pendekkan maka tercipta laa nama QUYUM.. dan tue yg b'baju hijau , semesti laa ak , si owner blog nie.. hehee

hiappp lagi skali posing , uwarghhhh perot ak sbnarnya dah lapar tapi dyorng over nak posing2 bagai so ak pun join laa sekaki.. hahaa btw bdk klas ak giler posing... olalaaa.. TQ

olalaaa tue dya bdak si baju hitam.. hahaa bdak yg kami panggil QAYUM.. katanya single lagi so sapa yg berkenan , meh sini hadap aku utk isi borang.. *bhahahaaa uit qayum sorry t'promot ka kat dlm nie.. peace waklet

tuh dya.. korang nampak tak hidangan kami mlm tadi.. perhhh giler kenyang kowt mkn utk 5org..








Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: