31 Mei 2014

# SOUL EMPTY

- Hutan Lipur Gunung Senyum, Temerloh -



















TAKE NOTE : thanks kat kak oyienz dan adik ilaa sbb bwk pegi jejalan kat Gunung Senyum. Perjalanan kami dari Jengka 11 ke Hutan Lipur Gunung Senyum nie tak silap aku menambil masa sejam kowt. Hahaa nie kali yg ke berapa entah aku pegi. Aku ingat lagi first time aku pegi sini dgn bdk2 clas, pakai heel beb. Hahaa mmg seksa giler aku nak daki.. kat ats gunung nie ada dua tiga bijik gua tau. pastu ada makam pahlawan pap entah (aku dah lupa) . Apapun klau kowang datang kat tempat nie memang rugilah kalau tak mendaki. Apapun, nie salah satu pengalaman manis yang dapat aku kutip sepanjang aku study kat Kuantan dulu. 'I miss this moment'
*cuba korang kira berapa banyak perkataan 'apapun' yang telah aku gunapakai, hahahaaa !

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...