12 September 2016

Cara Timbang Berat Blog

Assalamualaikum | Hai gais. Pernah terfikir tak berapa berat blog anda? Agak-agak mengambil masa berapa lama untuk loding sebelum dapat masuk ke blog anda? Pernah tak terfikir semua tu? Krikkk.. Krikk... Krikk...

Okaylah, aku pun taknak meleter panjang. Apa kata korang check sendiri blog kesayangan orang tu. Korang boleh check di Website Speed Test atau klik SINI . Caranya, korang hanya perlu masukkan link blog dekat situ. Nanti akan keluar result. Sama ada blog korang mengambil masa beberapa saat ataupun beberapa minit.

Untuk blog aku *babyshambles* ni, alhamdulillah masa yang diambil untuk loding kejap je. Tapi blog aku yang lagi satu tu *Candy Sour* lagi kejap masanya. Alaa tapi tade lah lama sangat pun, sekadar beberapa saat je. Tapi takpa, insyaAllah nanti aku akan perbaikinya lagi.



Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: