08 Oktober 2011

- ble ak kebosanan -




take note: dah mmg xde keje sngt so aku cari lah keje. bla uat punyer uat hah nie la hasil nye. giler comot tngan aku raga-2 m'conteng tah papew. hahahahaaaa.... "ORANGE VIVAZ" . urm. aku xpuas aty laa dgn hasil keje nie. ikut kn aty nie nk m'conteng lagi tp memikirkn aku dh nk blik kuantan so xjd la. nnt ape plak membr-2 aku yang kt kuantan kata kn. nnt xpasl-2 dyowng ckp aku blik kg sbb nk b'tunang la, kawen la, bla.. bla.. bla.. laaaa.. dyowng tue ukn bole kira sngt, pemikiran ngalahkan saintis pakar. tah apew dyowng fikir, aku pun xtahu. asyik duk merepek 24jam. hohohooo...td aku uat semua nie kt ruang tamu smbil lyn adik aku tgok cd gusti.. hahahaa.. punya laa kusyuk dya lyn smpai tertidow... adus.. apa la awop nie dik.. 
apa pun aku happy sbb dpt habis kn masa sehari suntuk dgn family ary nie. 
#akusayangfamilyaku#
Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: