22 September 2013

- nk tkar bckgrnd tp xreti -

hey korang , nampak x tajuk kat atas tue ???
 meh sini nak explain lebih detail sikit ea.
sebenarnya dah berbulan bulan terniat kat aty nie
 nak tukar background kat blog kesygan aku tapi tak tau laa plak mcm mana cara nya.. 
alaaa background yang ak pakai skrang nie keler dya putih kekosong sangat laa.
hahaaa bak kata orang putih polos gitu..
 hurmmmm meh klik sini NAMPAK TAK KALER PUTIH POLOS.
eh2 korang yang terbaca entry nie ada tak sesapa 
yang tahu mcm mana cara nak tukar background tue ea ? 
ada pape tuto yg blh dicdngkan tak ?
dah penat kot ak mencari tuto yang berkenaan tapi tak jumpa pun..
ada laa jgk ak b'tanya kat dua tiga orang sang blogger tapi dyorg pun xtahu pape..
hohooo mybe ak bertanya pada org yg salah kowt..*mybe laaa kn !
ak harap sngt ada sesiapa yg sudi huurkan bantuan ye..
heheheee kerjasama anda amat dihargai..
semoga Allah balas dengan seribu kebaikan, InsyaAllah
kbye! out -,-"


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

2 ulasan:

  1. maybe this link can help you http://bloggggsayaaa.blogspot.com/2012/09/tutorial-letakpasang-background-too-easy.html

    BalasPadam