28 Mei 2014

- aku meluah sekadar teringat -

berkali kali aku tapi last2 delt, dan taip lagi, pasti delt, tapi dan delt...
entah berapa kali kau buat keje yg tak berfaedah tue
last2 tibai jep laa.. tapi dan teruskan menaip sehingga ke nokhtah terakhir.
apa motif aku berblogging petang nie ea? motif yg tak bermotif pun.
sekadar nak meluahkan apa yang terbuku dihati, maybe...
apa yang aku rasa , apa yang aku alami, hanya aku yang tahu..
bukan, bukan hanya aku tapi aku dan Dia yang tahu..
hurmmm... rumit untuk diperkatakan, paanh untuk diungkap
dan sulit untuk aku meluahkan..
memendam rasa, itulah salah satu sikap aku yang tak berapa aku berkenan
tapi tetap jugak aku memendam.
aku rindu dia... tue laa perasaan yang aku pendamkan selama ini.
aku rindu dia, aku rindu dia dan aku rindu dia...
hanya mampu aku perkatakan dibelakang bukan dibarisan hadapan
aku tak punyai kekuatan, aku tidak punyai kudrat..
maybe antara kami tiada jodoh, itulah alasan yang tepat.
aku seharusnya belajar melupakan dia bukannya berterusan ingati dia tapi
aku tak mampu...
berkali aku lupakan dya tapi dlm kesepian dia jugak yang aku ingati.
hurmmm, mereka kata aku bodoh, mereka kata aku tak berakal
dan aku hanya mampu tersenyum, sebab hanya aku yang merasai apa yang aku alami..
makin hari jarak antara kami kian menjauh, dia mungkin telah menemui kebahagiaan sendiri..
aku beterusan menyeksa diri teringatkan dia, so maybe beto kata-kata mereka ' aku bodoh'
aku rindu dia, aku rindu 'Farid Isamuddin', sungguh aku tak tipu, aku rindu dia...
kenangan bersama dia terlalu banyak dlm kotak pemikiran aku..
seandainya masa mampu diputarkan, aku nak sangat kembali
pada waktu2 aku gembira bersama 'Farid'..
gembira even berjuta masaalah menimpa kami
hahaaa.. masalah yang kami sendiri cari sebenarnya..
siang buzy dengan kuliah, malam plak buzy melepak sampai pagi..
hahaa alangkah indahnya saat-saat tue..
apapun aku doakan dia bahagia walau dimana dia berada.
semoga dia happy disisi someone yang mampu menjaga hatinya melebihi hati aku, Aamin.

Andai kata, suatu hari nanti aku jumpa dia, hahaa boleh tak kalau aku nak peluk dia kuat-kuat mcm sweet couple nie .
Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

2 ulasan: