19 Disember 2011

- tak terduga -

ari nie idup aku happy [ada ugk sdikit kesedihan tapi abaikan]. urm.. ari nie tah npew smgt sngt aku bngun pergi class.. hehee myb sbb lect yg ngajar tye smart kott.. hahhaha xbole blaaa.. smart tue mmg smart tp hampeh punya lectre.. langsung xtepati masa. huh ! ckp clas pkul 8.30am tapi pkul 9;05am baru nampak batng idung dia.. hahahha ! tapi apa pun aku enjoy belajar dgn en.nazani tue sbb dia sporting dn menajar dgn m'guna kn pendekatan yg mudah tuk aku fahami.. then yg paling aku ske sbb dia slalu nya uat clas sekejap jerk.. like ! like ! acm tadi clas sptt nyer abes pkul 12.30pm tapi pkul 9.45am smua dah bersurai.. hahahah.. urm.. td abes je clas aku trus blaaa balek umah.. - home sweet home babe -

********************************************************************
tgah ary td aku lepak dgn member, dak polisas [fiq]. huh ! td frst time aku pekena mee celup kt kedai mkn area terminal.. agak best laa tapi sedikit pedas beb ! mau menangis aku td tp nsb baek dpt cover dgn kunyah ais.. heheee. urm, fiq-2 sbnar nyer kn bnyak benda yg owg nk stry kt awk tapi td ada kwn awk kn so laen kali jerk laa ea.. heheee.. lama xjumpa awk. lama xtxt gilerk-2 dgn awk.. urm.. rendu plak dgn semua tue.. owg tgok awk skrg dh makin happy, bagus laaa. org doa kn awk happy sokmo dn dapat mula kn hidup baru.. xpayah laa sedih-2 sngt auw kwn !hehehee..

**********************************************************************
lepas jumpa si fiq terus aku balek umah.. semat ugk laa aku mengemas ape yg patt sblum kuar plak dgn si fatin dn dielaa.. fuh ! mmg xbole plakk, bole plakk dyowng tarik aku pergi karok kn.. alamakkk ! dyowng tue mmg hantu karok laa doe.. aku ? alaaa xde hal laaa.. i follow u.. ~ hahahaaa... karok, ronda-2, shopping-2, bla bla bla.. then kami terjah plak ke giant area Tanah Putih.. wah ! wah ! k situ bole plak pekena hOt platt. fuh tah mane aku sumbat semua mknan tue aku sendiri pun xpasti.. tp sememangnya kehabisan semua yg aku mkn sbb hot platt tue mmg fav aku la babe.. hahhaha... skli lg merayau dlm giant tue tanpa arah tue.. hehehe tapi sempat ugk laa aku shopink skit barang... skit ke ? mahu nya abes dalam RM 5+ ugk laaa.. pokai-2... abes merayap trus balek umah.. sampai-2 dah pukul 8.++ pm. perhh ! badan penat gilerkk siottt ! tapi apa pun aku enjoy sngt-2..balek umh terus on9 fb, tagged, blogger dn skype : )

**************************************************************************
tgah-2 on9 fb bole plak aku skype dgn si acu sengal.. heheeh weh babe ka mmg sporting la doe. thnks auw sbb uat aku t'gelak bagai owg giler kt dpn lappy nie... hahahha thnks ugk sbb ko sumbng kn bakt nyanyian ko tue tuk di perdngrkn kat aku auw kwn : )


take note : tadi sepanjang hang out dgn si fatin dn diella, aku happy sngt. sbb apew ? hehehee sbb diella pegang tngn aku. dia take care aku. urm, aku wase acm dihargai sngt. thnks auw diella tue semua tue.. lebiu kwn : )

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: