10 Disember 2011

- maen hujan -

 fuh ! fuh ! pagi td pnyer laaa smgt aku pakai baju kurng penuh keayuan pergi keje taw, konon laaa sbb tadi aku t'paksa outstation ke  kemaman. alhamdunillah segala nya kt sana b'jalan lancar even ade la 2 3 org yg mengucar ngacir kan suasana tuk seketika.. heheheh ! yes ! aku happy dpt mengajar dyowng acm mana cara tuk buat ikatan kristal. urm.. pagi td frst-2 smpai aku b'debar laaa ugk kn sbb t'fikir ugk nnt acm mane laaa nk interaksi dgn dyowg ea ? aku nie nk speking habuk pun xder, nak ckp indian lagi laaa xpndai so kalau aku ckp malay dyowng tue entah fhm ke tidak ea..maka pagi td b'laku laaa sedikit kekalutan dlm proses pembelajaran.. hahahha ! tapi pape pun nasib baek laa ada kak timah [akak yg jd PA aku spnjng clas tue b'langsung] yg tlg speking kn tuk aku.. lalalaaaaa... t'lopong kot aku dgr dia speking. sumpah bestt ! ouh kak timah lebiu lebih laaa sbb slamatkn keadaan tadi dan sudi belanja owg minum tea hai ping kat bndar chukai.. lalalla best ! best ! dn than ugk sbb paksa owg mkn sndwch tuna tue even owg xbole nak telan mkanan tue.. hahahha ! apa pun aku bersyukur sngt sbb selamat sampai ke kuantan kembali tepat jam 5:48pm dalam keadaan hujan lebat

********************************************************************
niat di hati mlm nie aku nak balik awl tapi sangka plak t'sekat kat megamall tue dlm keadaan hujan lebat plus angin ribut. huh ! aptb laaaa.. dgn padan penat nie aku t'paksa laaa ugk tunggu hujan reda kn. niat di hati nak maen redah jerk sbb seruis xlart sngt-2 dah nie tapi kak long marah.. heheheh ! "eh ! eh ! xpyh nk ngade redah hujan. bahaya taw x ? nnt awok tue dpn trus xdtg keje kn ? " wah ! wah ! skli kak long bagi ayat kaw-2 kat aku beb ! hahhah... tp beto ugk ea apew yg dia ckp tue. ish ! dah laaa aku dgn b'baju kurung, dgn handbeg lagi.. ishhh ! tapi apa pun tepat jam 10:05pm aku redah ugk hujan. yeyeh ! yeyeh ! maen hujan. semua owg tgok aku acm pelik jerk td. apew ? apew ? ingt aku nie gurlz, b'baju kurung, so xpndai bwk moto dlm hujan k hah ? huh ! tgok owg laaa beb ! jgn pndng rendah kat kaum hawa taw = )
dan skrg aku dah smpai umah ! dah siap tukar-2 baju dan mengadap lappy smbil online fb dan b'blogging... hehehehhe.. aptb !
Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: