05 Januari 2012

- bodo nya aku nangis sbb dya ! -

semua dah hancur kn ! segala plan yang kita rancang semua nya dah berterabur raga-2 dya kn ? awk-2 kalau awk still syg dya ckp jerk laaa ! jgn uat saia ney acm owg bodo ! jgn bagi harapan kat saia boleh ta ? semua nya musnah ! awak tahu ta bertapa sakit nya hati nie sbb awk ! mmg fuck laaa kn ! konon na pergi kl dgn family tapi dlm masa yg sama awk na jumpa dya kn ? huh ! so mmg ta berbaloi laa saia dtg penang kalau dlm aty dan ingtan awk still ada nama dya. ok ! so skrrg saia uat keputusan dgn aty yg saket, SAIA TA NA DATANG PENANG ! puas aty awak ? hah ? jgn paksa saia ! sbb saia ta kn dtg sana dan saia ta na jejak kaki kat sana ! apa na jd pun jadi laaa tapi saia tetap dgn keputusan saia ! saia ta nak pergi sana ! saia ta na saket kan lagi hati nie. huh ! awak ples laaa jgn uat saia acm nie. kalau beto awak syg kn saia dn sayg kan cinta kita ples lepas kn dya. tapi kalau awak still syg kn dya lepaskan jerk laa saia ! saia na pergi jauh dari semua nie dan ta na lagi ada kena mengena dgn awak ! huh ! saia da penat acm ney. awak-2, awak tahu kan saia tgh saked kepala tapi sesakit-2 kepala ney sakt lagi hati saia. sepedih-2 hidung saia pedih lagi hati nie ! saia benci awak ! saia benci awak ! tapi sebenci mana pun mulut saia kat awak hati saia tetap sayangkan awak :/


Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: