02 Mac 2014

- happy ending -

ASSALAMUALAIKUM..
hai korang , apa khabar ? sihat ? gooooood ! (:
btw entry nie ak tulis jst nak share rasa happy yang tak terkata..
kenapa ak happy ? sebab apa ak happy ?
hahaa relakkk slow2 ak story ok  >,<
sebenarnya ak happy sangat2 sbb setelah 2toun ak mentelaah ,
akhirnya tanggal 27/02/2014 , ak berjaya tamatkan study..
hohohoooo happy mmg terover happy giler kowt..
selama 2toun mcm2 yg ak alami..
baek di class , di hostel dan di luar kehidupan sbgai seorang student..
hohohoooo..
so skrg misi ak utk ke tangga seterusnya ,
sambung study couse chargeman AO laa plak...
tapi ak t'paksa tunggu setahun laa lagi utk matangkan lesen yang skrg nie...
insyaAllah kalau ade rezki toun depan ak akan kembali
menjejak kaki ke Akademik Binaan Malaysia Wilayah Timur utk course chargeman AO laa plakk..
hohooo kalau aritu utk course wireman , ak harus b'tapak 2toun di ABMWT ,
so utk course chargeman AO pun sama...
tapu yg bezanya adalah sedikit pembelajaran..
kalau dulu setahun ak study , 9bln praktikal dn study balik 3bln..
utk chargeman AO plak setahun ak study , 6bln ak praktikal dn 6bulan study balik...
hurmmm... harap dapt tawaran utk sambung chargeman secara tajaan dari CIDB (:




Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: