02 Mac 2014

- Perjalanan di ABMWT -

tyme nie kiteorg tgah exam paper amali , ingatkan lepas siap uat projek jst test je projek tue menjadi ketidak tapi ambekaw sekali panel pemeriksa tue uat skali dgn paper oral laa.. mmg giler blank kepala tyme panel pemeriksa tanya.. sbb xprepair pun utk jwb oral awl tapi apapun alhamdulillah kami 24org semua lulus dgn terampil cemerlang utk paper oral (:

suasana giler giler b'posing sblum jwb paper teori.. hahahaaa exam2 jugak tapi kami mantain happy ceria biarpun dlm aty debaran tahap babun meroyan.. peace u'all !!

skali lagi posing.. hahaa kami mmg hantu camera belaka sume.. pantang ada yg suka rela jadi cameraman , comfrem kami ramai2 akan suka aty jadi model dpn kamera.. hahahahaa wireman batch 12/14 the bestt !!!

siuasana tyme jwb paper teori , ambekaw 3jam duk dlm bilik b'aircond kesejukan tahap babun meroyan.. 3jam mcm lama je kan tapi rata2 diantara kami masa 3jm tue mmg xsempat utk jwb semua soalan... tapi apa pun ak ber'puas aty dgn jwb2 yg tertulis kat dlm kerta jawaban ak punyer.. hahaa

nie laa last posing kami , menandakan hari terakhir kami b'kumpul di bangkel wireman , b'sama student wireman , dan tenaga perngajar couse wireman.. dgn kekuatan anggota 23org lelaki , seorang perempuan dan diterajui oleh 2orng tenaga perngajar lelaki , akhirnya kami mampu harungi segala kepayahan sepanjang 2tahun b'sada di ABMWT bersama-sama...disini kami kenal erti susah payah , erti persahabatan , erti suka duka , erti bahagia airmata dan erti kasih sayang antara student dan lecture...

hahahaaa muka happy , akhirnya ak berjaya habiskan 2toun dgn jayanya.. thanks kat kwn2 yg bnyak membantu , thanks kat lect yang banyak tlg dan thanks kat warga ABMWT diatas segalanya . pengalaman sepanjang 2toun berada di ABMWT takkan aku lupakan...
WIREMAN BATCH 12/14 THE BEST
AKADEMIK BINAAN MALAYSIA WILAYAH TIMUR
2 FEB 2012 - 28 FEB 2014
SWEET MEMORY !!



Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: