30 Julai 2016

Praktikal semester 4 | minggu terakhir bulan pertama

Hari sabtu, minggu terakhir untuk bulan ni. 
Hari ni mood kerja macam tak ada.
Kenapa? Entahlah.
Pagi tadi pun rasa macam malas je nak datang kerja. Ikutkan hati nak cuti je tapi tak sampai hati.
Almaklumlah dekat company ni menitikberatkan disiplin dan juga kedatangan pekerja.
Nama je praktikal tapi disini kami sama seperti pekerja, macam staff yang lain jugak.
Hari ni masuk workshop dengan muka monyok.
Okay, akui memang agak monyok sikit. 
Tak tahu kenapa sebenarnya tapi memang macam takde mood. Rasa macam nak mengamuk pun ada. Macam nak marah orang disekeliling pun ada. Sebab tu ambil pendekatan, lebih baik diam dari bersuara bimbang nanti termarah plak orang yang tak bersalah.



Previous Post
Next Post

post written by:

2 ulasan:

  1. chaiyok2. praktikal ni mmg dh mcm keja dh .. sy dulu 2 kali praktikal. satu time dip satu lg deg. tp praktikal ni bnyk bg kita pngalaman.

    BalasPadam
  2. Sabar je lah cik Keju nak tunggu habis praktikal. fighting!

    BalasPadam