20 April 2018

Broken Link Checker

Link yang rosak !!
Broken link !!!

Broken Link Checker

Peninngnya kepala memikirkan link yang rosak bermaharajalela dalam blog
Nak dibuang tidak tahu cara
Nak dicari tidak tahu dimana ianya tersorok

Alhamdulillah. Akhirnya aku jumpa penyelesaiannya.
Terima kasih pada Kak Ash yang membantu.
Baru-baru ni Kak Ash ada up status di facebook berkenaan broken link ni.
Maka aku pun bertanyalah apa yang patut lepas tu terus memulakan misi checking!!

MasyaAllah, banyaknya broken.
Fuhhh sehancur hati aku tika dan saat ini
Cewahhh!


Untuk korang yang check jugak,
boleh guna website diatas.

Hasil checking aku untuk kali ini sangat lumayan.
Banyak sungguh broken yang wujud!!
Kebanyaannya dari giveaway..






Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

4 ulasan:

  1. ooo...boleh check dari situ ek? terima kasih atas perkongsian...
    jemput singgah di Blog saya juga.

    BalasPadam
  2. Saya tak habis lagi nak buang semua...

    BalasPadam