Nor Ain Rusli
Nor Ain Rusli

Jaga Keaiban Diri Sendiri

 Apapun terjadi, jangan bagitau aib sendiri pada pasangan. Sebab nanti pasangan akan 'overthink'. Tak semua perkara kau perlu jujur. Aib itu hanya kau simpan seorang saja. Serahkan saja pada Tuhan. Jangan sibuk-sibuk nak tahu atau ceritakan aib seseorang. Bukan senang nak lupakan.




3 ulasan

  1. aib itu umpamada dark side kita la kan? pernah bahan isu ni dgn kwn2 about dark side kita.. then tak ada solution haha

    BalasPadam
  2. Betul juga tuh. Walau sebanyak mana atau setinggi mana pon kepercayaan dekat pasangan, ada benda yang tak perlu dikongsi.

    BalasPadam
  3. betul tu.. aib kita simpan sendiri je tak perlu dikongsi orang lain.
    persediaan bersalin
    ibu bersalin
    minyak urut
    scrub badan
    tips kurus

    BalasPadam