12 September 2016

Kenapa Islam menyuruh muslimah berstoking

Terfikir juga kenapa perempuan mesti berstoking sedangkan benda tu aurat yang selalu tersembunyi dalam kasut. Pentingnya kaki pada perempuan. Aku ambil beberapa fakta dari pembacaan journal sains yang dikaitkan dengan kaki wanita yang ada kaitan dengan physiology tubuh. 

Wallahualam

First sekali, warna tumit. Ianya berkaitan dengan sistem kitaran haid wanita. Lelaki boleh tahu wanita tu subur atau tak dengan hanya tengok tumit. Yes. Ianya memang betul. Tumit yang kemerah merahan adalah tanda wanita dalam waktu subur, ataupun lepas saja dari haid, waktu yg sangat subur nak buat baby baru. Hehe. So bahaya juga kalau nak diguna pedajal oleh lelaki

Kedua, warna betis. Warna betis adalah mimik warna kemaluan wanita. Dan peratusannya lebih 90%. Jadinya lelaki boleh mengagak 'karakter kemaluan' seseorang perempuan bagaimana dengan hanya tengok warna betis sahaja

Ketiga, saiz kaki wanita. Selalunya saiz kaki yang kurang dari 7 adalah melambang kecilnya pinggang dan saiz rahim dia. Selalunya bawah saiz 7 akan alami kesukaran nak bersalin sebab kecik saiz pinggang dan kemaluan. Selalunya kene buat pembedahan. 

Selalunya, tak semua..jadinya point ni leh dijadikan bahan untuk jenaka dan aib

Dari kaki saja, kami orang lelaki boleh tahu semuanya dari paras bawah pinggang anda wahai wanita. Dan boleh juga tahu wanita tu ada dara atau tak dari kemaluannya sendiri, yelah, benda yang dah terkoyak takkan mungkin jadi macam ori balik walaupun dibuat "hymen repairing" balik. Hehe


Jadinya silalah BERSTOKIN kalau taknak discan. Hehe. Apa yang Allah suruh, Nabi pesan, semuanya ada sebab dan untuk maruah diri anda wahai muslimah

Kalaulah wanita dipinjamkan mata lelaki, pasti lepas tu semua wanita akan berhijab tebal dan duduk rumah.

Credit : SINI



Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

10 ulasan:

  1. Ada sebab dan hikmah setiap syariat yang diturunkan utk manusia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga kita dapat ikut semua garis panduan yang telah ditetapkan

      Padam
  2. oemgee.. sampai macam tu sekali..
    tapi point tiga tu macam x berapa nak setuju la
    hehehe

    BalasPadam
  3. prnh terbaca ..x tau la nk caya ke x ..haha..yg pnting kaki tu aurat..so marilah beramai2 menutup aurat


    Salam singgah dari "http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html" dan follow sini.

    BalasPadam