22 Jun 2013

- korban cinta -

korban duit
korang nampak tak air yg mengalir laju ??
hahaa ! rasanya lagi laju kot duet korang yg mengalir.
mana tak nyer bile dpt partner yang tak reti-reti 
nak share, semua korang yang dahulukan.

korban masa
tyme nak pegi dating, menunggu si dya b'siap punyer laa lama.
perhhhh perhabes masa kat situ jep jawabnya.
apa pun sblum korang keluar better
suruh partner korang bersiap sejam lebih awl ye..

korban maruah
hah.. ! yang nie laaa paling bahaya,
 tapi yg nie jgk yg jadi trend skrng.
b'modalkan ayt2 romantika sikit terus
merelakkan diri utk dikorbankan.. bangang!
senangkan mengorbankan maruah dan nilai sebuah cinta
tyme couple. hey korang sedar skit ea, stkat couple mmg
xkemana laa.. kalau nak yakin dan pasti pegi kawen terus laaa..

korban air
hey, jgn fikir bkn2 ler ! *ak lempang laju2 kang..
korban air liur laa akibat m'bebel kat partner..
pantang uat silap sikit habes dibebelnya mcm laa dya
tue elok sangat dan bila dah kena tinggalkan baru laa
korbankan airmata menangisi putus cinta.. huiiii...

korban diri
ni laa korban yang t'akhir..
tatkala dah habes segal pengorbanan yang ada maka
cinta korang pun terpaksa dikorbankan, pastu digoda oleh
setan2 maka korbankan diri adalah jalan terakhir.. *bunuh diri laa tamby !

 

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

5 ulasan: