26 April 2014

- love sick -

Assalamualaikum..
sebenarnya tade idea pun nak blogging tyme nie
tapi entah kenapa gatal tngan jgk nak mencoret..
apa ea yg nak dikongsi ?
kuikuiii *blurrr
ok , meh fahami kata kata nie 
my heart stop , my breathing ceases , you leave me
I loved only you until my heart felt chilling and I was happy
Born as your girl , I loved you with no limit
That was fine with me , so I try hard to hold back my tears
My dear love , I let go of you who gave me memories
Good bye my love !
Even though my tears would soak my whole body
Now , good bye !
Please be happy
Step by step you get further away from me
As my heart was cold , I didn't know love
Thanks you indeed , I've known this is what love is about


#take note : pkck, aku on wecht , ak ushar moment ka , ak on fb , aku ushar wall ka, mujur ka tade twitter utk aku ushar apa yg ka postkan.. huhuhuu aku tgok ka skrg dh makin matang , dah b'fikiran lebih positif dlm membuat keputusan. baguslah , semoga kau temui kebahagiaan ka. mybe utk saat nie ka dh xpedulikan aku, mybe utk saat nie aku tak lagi penting utk ka, tapi aku nak ka tahu ka masih lagi insan penting utk aku. better mcm nie kowt.. better dlm diam je kowt.. semoga bahagia milik kaw syg !

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

1 ulasan:

  1. nice entry... jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/04/cik-bu-sm-hilang-entry-khas-untuk.html

    BalasPadam