Nor Ain Rusli
Nor Ain Rusli

Contest "Saya Mahu Produk CREATIVE UNITED PSan!"

TEKAN BANNER UNTUK JOIN
klik sini untuk join :)
Share di FB | Twitter


Contest "Saya Mahu Produk CREATIVE UNITED PSan!"


POWDER BLUE TANG'S ROMANCE (BLUE BG)

Kenapa pilih bantal comel ni?
Nak dijadikan cerita, CikAin bukak je web Creative United terus mata tuju pada bantal comel ni. Pastu dalam hati cakap cakap, bantal ni cantik weh. Boleh letak dalam kereta. Lepas ni kalau overnight/camping dekat pantai Port Dickson, boleh guna untuk tidur ni. Heheee dapat lena sejam dua pun jadi ler. Lepas tu boleh jugak guna time lepak Genting ni. Sambil santai santai layan view kat sana boleh peluk bantal ni. Oichhh nikmat wehhhh.

Mesti korang tanye kenapa Port Dickson dan Genting, kan?
Sebenarnya time cuti cuti itulah tempat yang akan CikAin pergi dengan kawan kawan atau kesayangan. Sekarang ni musim Covid-19, so aktiviti dalam rumah jer. Wehh, kalau dapat bantal ni boleh buat penemam tidur malam. Ngam terukkkk! Nak bantal ni pleaseeeee... :) 

Kenapa bantal ni jadi pilihan CikAin?
Baca kat bawah ni


THROW PILLOWS

  • Bantal itu diperbuat daripada kain poli lembut, diperbuat daripada kain tenunan sentuhan poliester 100%. Dipotong secara individu dan dijahit dengan tangan, setiap bantal datang dengan mudah untuk menggunakan zip yang tidak kelihatan. Terdapat tiga saiz, 16 "X 16", 18 "X 18" dan 20 "X 20". Reka bentuk yang dipilih dicetak di kedua-dua belah pihak.


  • Imej-imej di atas bantal dicetak menggunakan proses penyulingan pewarna standard industri. Kaedah percetakan yang membuat dakwat menembusi jauh ke dalam struktur kain, menyebabkan rasa tangan lembut dan juga boleh dibasuh. Imej tidak akan memudar walaupun selepas mencuci banyak.


Pillow Features

  • Terdapat dalam tiga saiz persegi: 16 ", 18", 20 "
  • Reka bentuk yang dipilih dicetak di kedua-dua belah pihak
  • Roket yang tersembunyi untuk kelihatan lancar dan profesional
  • Diperbuat daripada kain tenunan sentuhan poliester 100%
  • Dengan atau tanpa memasukkan serat poliester

Cik Ain tag : Mamapipie & CikNor & Rodiah Amir

SELAMAT BERSEGMEN SEMUA :)

7 ulasan

  1. saya join juga...goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    BalasPadam
  2. Yayyy cun! (๑•̀ㅂ•́)و✧

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheeee..
      Semoga ada rezeki utk miliki bantal comel tu 😁

      Padam
  3. GOOD LUCK https://jm2u.blogspot.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

    BalasPadam