06 Jun 2013

- xthu nak tulis tajuk menda -

assalamualaikum
salam sejahtera
hahaaa korang baca x ak punya tajuk entry tue ??
ak pun rasa mcm pelik je dgn ak pnyer tajuk tue..
nie laa padah nyer bile tade idea tapi gedix nak uat entry jugak.
sbnarnya mlm nie ak sakit kepala tapi tade laa sampai tahap babun lagi..
migrain datang lagi ! yehahhh ! 
disbbkan masih mampu b'tahan so ak dgn muka selamba bkak laa segala mcm laman sosial * blog, mukabuku, twitter, whatsapp, wechat, line dan tagged
dlm hati berkata ' xpew tahan je laa sakit tue , jgn dilayan sangat ! '
the end

cerita kedua (:
ptg tadi aku pegi jumpa mangkuk tue. well mcm base la gaduh ! gaduh ! gaduh ! dan gaduh ! penat2 gaduh, berbaek jap pastu sambung gaduh lagi. sampaikan satu tahap ak ckp kat dya lepas nie better kita uat haluan masing2.. hahaa time tue dya plak yang memujuk rayu..base laa bila hati dah syg setakat mana laa sngt kemarahan tue.. ok nak dipendekkan cerita, lps enat gaduh kali pegi laa mengisi perut kat kedai yg biasa lepak.. perhhh pekena sup perut, kerang bakar dan mili ais sambil nikmati panorama dimuara sungai Trgganu.. hahaa syok habis kowt.. btw klau kowang nak tgok pic2 yg kami mkn tue jemput ke Instagram ye.. ok tata ! 


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

1 ulasan:

  1. ada orang sanggup menunggu orang yang dia sayang bertahun tahun..just keep it..

    BalasPadam