18 November 2015

Separuh perjalanan hidup hari ini | 18 Nov 2015

Assalamualaikum

Aku penat sebenarnya sekarang ni.. penat sangat.. rasa macam nak baring.. nak tidur je sampai esok.. semoga bangun esok pagi aku lebih segar dan bersemangat.. tapi aku tak mampu.. bukan tak mampu tapi tak boleh.. sebab malam ni aku ada kelas malam.. hurmmm pukul 9:00pm sekejap lagi.. kelas BI.. tak boleh ponteng.. nanti Miss Sarah marah.. tak marah kowt.. entah.. tapi nanti aku rasa bersalah.. rasa rugi pun ya jugak.. sebab nanti tertinggal apa yang diajar.. rugi.. rugi.. rugi ilmu..

Pagi tadi aku and the geng handle bebudak elektronik sem satu. Arini aku and the geng ada program BI.. explorace... tawaf satu IKT (Institut kemahiran Tinggi) ni.. Giler kau tak penat.. nak tunggu diaorang datang ke checkpoint tu satu hal.. nak tunggu diaorang settlekan task tu satu hal.. nak explin task tu pd diaorang satu hal.. ishhh naik blur aku.. dah laa speking.. i cakap london arini uoll.. hehee walaupun tunggang terbalik sekurangnya aku cuba.. yeyeeeh.. lagipun objektif program ni adalah belajar BI sambil bergembira.. hahahaa.. gembiralah sangat.. nak pitam rasa dudk bawah matahari.. alhamdulillah.. program td berlangsung dengan jayanya.. walaupun bermula td agak lewat... disebabkan mic buat hal.. tetiba mic tu jadi bisu.. hahahaaa.. geram pulak rasa.. tapi apapun.. alhamdulillah.. syukur.. berjaya jugak program ni.. walaupun plan last minit.. sebenarnya plan dah lama.. tapi kami punya persiapan tu last minit.. heheee.. Madam Lim dah penat nak meleter.. last sekali madam buat dono je.. kami yang uruskan semuanya.. kuikuikuiii..

Rasa mcm nak demam.. tak cukup rehat kowt.. entah.. sejak naik dari bercuti seminggu ni.. banyak pulak kerja nak kena settle..potfolio.. kawalan motor.. overhead.. markah kepimpinan.. bla bla blaaa.. boleh naik pitam aku kalau diingatkan semua tu.. oichhh haru biru sekejap hidup aku.. dah laa final exam dah dekat.. ada lagi berapa minggu kowt.. kurang dari sebulan barangkali.. 7/12/15 sehingga 18/12/15 aku final exam.. lepas tu settlekan apa yg patut serba sedikit sebelum keluar untuk latihan industri.. yang ni pun lagi satu hal.. pening aku memikirkan tempat latihan industri.. tarikh last submit borang latihan industri tu 30/11/15.. tapi aku sampai sekarang masih lagi tak dapat tempat untuk latihan industri tu.. ayokkkkkk.. boleh pitam aku macam gini.. dah tak tahu mana nak cari.. apapun semoga pencarian aku dipermudahkan.. semoga segala urusan aku dipermudahkan.. semoga aku diberi kekuatan dan semangat untuk lalui semua ni.. adat kehidupan.. ada releks dan ada sibuknya.. heheee.. oklah aku pun taknak meleter panjang.. nak bersiap pergi kelas pulak.. oichhh kelas bi.. oichhh Miss Sarah.. oichhh DLC 02.. Oichhh Chargeman A1..chayokkkkkk!


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

1 ulasan: