17 Mac 2018

Malaysia Primitive Bakal Melancarkan T-Shirt Edisi Pertama

PELANCARAN T-SHIRT 1ST EDITION


Tempahan tinggal beberapa unit sahaja lagi.
BOLEH PM 0126717331
#mptvfamily


Untuk kaki hiking pastinya kenal dengan #mptvfamily. Sebuah team yang agak aktif di facebook. Kebiasaannya akan melakukan aktiviti setiap hujung minggu. Team Malaysia Primitive atau lebih dikenali dengan nama team MPTV ini bakal mengeluarkan baju dengan logo kumpulan sendiri tidak lama lagi. Wowww menarik, bukan?

Untuk korang yang nak memiliki baju Malaysia Primitive ni boleh hubungi nombor diatas. Design baju adalah seperti dalam gambar.

Tak sabar ai nak tunggu baju tu. Lepas ni bolehlah pakai selalu time hiking dengan team MPTV ni. Lepas tu tangkap gambar ramai ramai. Wahhh boria gitu. Sukanya !! Excited!!

Untuk korang yang nak tahu lebih lanjut tentang group Malaysia Primitive ni bolehlah ke group facebook mereka MALAYSIA PRIMITIVE atau klik LINK ini.

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

1 ulasan:

  1. Oo.. nanti ciktie usha-usha group ni ye. Btw tak sabar juga nak tengok baju tu sebenarnya hehe

    BalasPadam