01 Disember 2015

BR1M 5.0 2016 masih belum dibuka

Assalamualaikum

Aku buka blog.. aku skodeng blog-blog yang ada dekat aku punya home.. fuhhh ramai yang memperkatakan tentang BR1M... BR1M.. BR1M.. BR1M.. tak berkesudahan nanti aku taip BR1M tu..

Aku pun nak memperkatakan tentang BR1M jugak.. BR1M 5.0 2016 masih belum dibuka secara online.. hanya tu yang aku nak cakap sebenarnya.. sebab ramai yang update dan buat entri tentang BR1M tu sudah pun dibuka... bila aku pergi dekat lamam web tu.. hampa.. BR1M tu masih belum dibuka woiiii.. hamprakkk.. tak percaya? nak bukti? meh sini aku bagi bukti ye.. heheee..

Korang pergi dekat https://ebr1m.hasil.gov.my/login_3.aspx... lepas tu akan keluar gambar seperti dibawah

Makluman
 Pendaftaran BR1M 2016 masih belum dibuka.
Pengumuman rasmi tarikh pendaftaran BR1M 2016 akan diumumkan oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MoF).
 Pembukaan kaunter dan pendaftaran secara dalam talian akan dibuka oleh LHDNM setelah pengumuman rasmi oleh Kementerian Kewangan Malaysia (MoF).
Kalau korang nak tahu lebih lanjut berkenaan BR1M ni, bolehlah ke https://ebr1m.hasil.gov.my/login_3.aspx.. dan akan keluar gambar seperti dibawah

TALIAN HOTLINE LHDNM:
1-800-88-2716 (BR1M)

KEMENTERIAN KEWANGAN :
03-8882 4565 / 03-8882 4566
Tapi kalau korang nak isi borang BR1M secara manual boleh je.. korang just download je borang seperti di bawah ni..


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

3 ulasan:

  1. Huhu.. Mampu lihat je la brim ni..

    BalasPadam
  2. Cik akak nak updates juga..haha..
    Tapi lom buka lagi

    BalasPadam