19 Disember 2015

Assalamualaikum


Lelaki yang 24 jam chat kau, yang kau
anggap baik itu sebenarnya Pemalas.
Sebab? tiada kerja lain. Kerja lelaki tu
terperap dalam bilik, on charger
handphone, on kipas, on char. Lelaki
seperti itulah yang kau suka berbanding
lelaki yang kau complain busy dan kurang
masa dengan kau. Tetapi lelaki itulah yang
sebenarnya sedang berusaha mengerjakan
sesuatu untuk masa depan
kamu berdua dan keluarga.

Dia kaya tak apa 24 jam nak chat ke apa, kau miskin kenalah kerja kuat sikit. 

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

12 ulasan:

  1. Tapi perempuan selalu bising laki busy kan >_< marah sbb lmbt reply msg lah

    BalasPadam
  2. mcm akak..memang sejak bercinta dgn suami jarang mesej dan telefon..Kalau iyer just hal penting.Sebab tulah topu sebulan 30 hinggit je..

    BalasPadam
  3. haah. betul jugak tuu. banyak lagi kerja yg patut buat selain online chat

    BalasPadam
  4. betul jugak tu, setuju! :p

    btw,singgah stalk sini sambil picit iklan nuffnang dalam blog ni.. hehehe.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. Salam , saya setuju sangat :)
    nampak sangat tak buat koje

    BalasPadam
  6. di tag http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/year-end-new-year-giveaway-by-aynal-m.html

      Padam
  7. hihihihi... kalau dulu2 bila kak ekin berjauhan dengan abg mesti marah lambat balas sms...

    BalasPadam