03 Disember 2015

Apa itu 8share | Jom tambah income sampingan

Assalamualaikum

Jom sertai 8share sekarang
Caranya mudah sahaja.
Hanya klik 8share dan ikut step by step yang dipaparkan nanti.


Kenali 8Share

Apa itu 8Share?

8Share adalah tempat berkumpul bagi pengguna sosial sosial yang menyukai barang-barang percuma, berminat mendapatkan wang tambahan setiap bulan, dan senang menjadi yang terawal dalam perkongsian hal-hal terbaru.

Siapa yang boleh menyertai di 8Share?

Siapa saja yang suka perkongsian hal-hal menarik dengan rakan-rakan mereka melalui media sosial. 8Share kini ada di Malaysia, India, Filipina, dan Singapura.

Bagaimana caranya mendapatkan hadiah atau reward dari 8Share?

Dapatkan wang tunai ketika perkongsian Specials dan ketika anda invite rakan. Dapatkan Bonus Point (BPS) dengan menjadi ahli aktif 8Share. Kami juga sering mengadakan pertandingan yang berhadiah alat dan hal-hal lain. Cari tahu lebih banyak tentang rewards berikut ini.

8Share memberikan "Reward" kepada anda yang telah menyumbang dan perkongsian. 8Share memberikan rewards dengan tiga cara:

1. Dapatkan wang tunai

Setiap bulan, kami memproses cash out yang diperolehi oleh ahli 8Share dari berkongsi Specials dengan memindahkan wang ke akaun bank masing-masing ahli.

2. Dapatkan Bonus Point (BPS)

Setiap hari anda mengambil bahagian dalam 8Share, anda akan memperoleh contibution Points.

3. Hadiah

Sesekali, kami menyediakan pelbagai hadiah untuk anda yang mengambil bahagian dalam pertandingan. Setakat ini, kami telah membahagikan laptop, iPod, kamera, tiket konsert dan tiket panggung wayang, baucar produk, hingga kereta.

Bonus Point (BP)

Apa itu BP?
BP adalah singkatan dari Bonus Point. BP menunjukkan seberapa besar sumbangan anda di persekitaran media sosial melalui perkongsian. Banyak atau tidaknya BP menunjukkan se-aktif apa dan seberapa besar pengaruh si pengguna yang berkenaan.

Bila saya akan menerima BP?
Anda akan mendapat:
** 1 BP untuk setiap Special yang anda share
** 1 BP untuk setiap unique visit dari Social Good Campaigns yang anda share
** 10 BP untuk setiap anda melakukan update profil

Apakah BP mempunyai nilai kewangan?
BP tidak mempunyai nilai kewangan. BP tidak boleh ditukar dengan wang.

Apakah kegunaan mempunyai BP?
BP boleh digunakan untuk menuntut 8Share Reward Store - ketika stok barang tersedia.


Ni aku punya akaun.Hehee masih dalam proses belajar danbaikpulih untuk menjadi lebih baik dan kosistent.
Jom klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI , SINI , SINI , SINI (=


Take Note : Jom sertai 8share. Tak rugi apa pun. Alang-alang berblogging, bermedia sosial so bolehlah kita sama-sama sharing iklan-iklan terbaru dan juga maklumat-maklumat yang diberi oleh 8share. Just share je pun.. terus dapat duit dan BP (=

6 ulasan:

  1. gd info... thanks sis... akak mmg tak tahu pasal benda ni.... huhu

    BalasPadam
  2. Salam singgah sini dik...akak pun baru jer dafar dengan 8share ni...baru juga nak belajar sebab banyak lagi yang belum reti...hihi

    BalasPadam
  3. Moga terus dimurahkan rezeki ye..

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum....

    mselim3 tak ada 8share lagi...

    mselim3

    pls: boleh join jika berminat nanti..

    BalasPadam