20 April 2016

Aku, laptop dan blog

Assalamualaikum

Alhamdulillah, hari ni aku berkesempatan untuk blogging seketika. Bawak laptop pegi opis, then online. Kerja? Kerja tengah tade ni. Jadi daripada aku mati akal better blogging. Kan?

Bila mengadap laptop, aku akan lupa seketika dengan keadaan sekeliling. Aku akan berada dalam dunia aku sendiri. Itulah aku. Hampir dua jam tadi, aku ambil masa untuk blogwalking kawan kawan blog. Thanks uoll yang sentiasa singah ke blog ioll.

Tengah syok berblogwalking tadi, tetiba aku terfikirkan sesuatu. Nak rombak blog. Nak ubah blog. Nak bagi nafas baru pada blog ni. Rasa macam dah lama aku tak edit edit blog. Huhuuu

Niat hati nak menceriakan kembali blog ni. Maybe lepas ni pakai background warna yang ceria sikit. Macam dah muak je tengok warna hitam putih. Macam suram je, kan? Tapiii.. hitam putih tu kesukaan aku. Macam tak sanggup plak nak ubah background kaler lain. Eh, comfius comfius. Huhuuu..

Sebenarnya banyak plan dalam kepala hotak aku ni. Banyak benda aku nak buat untuk blog tersayang ni. Tapi macam masa dan wifi tak mencukupi je. Biasalah sejak praktikal ni, waktu yang ada agak terhad. tapi takpe, aku try cari masa yang sesuai untuk mulakan plan aku tu. Bila? Entah, aku tak pasti lagi. Tapi insyaAllah nanti aku usahakan juga.



Untuk blogger yang baik hati singgah ke blog ioll ni, thanks tau. Jangan lupa tinggal link korang dekat kotak comment. Nanti ioll terjah blog uoll kembali. Salam Ukhwah.

Previous Post
Next Post

post written by:

3 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan.
    Mrs. A selalu gak fikir-fikir nak ubah blog template tapi asyik bertangguh jer...

    BalasPadam