22 Ogos 2015

Sabtu cuti ganti | Tinggalkan link anda untuk diblogwalking

Assalamualaikum..

Hari ni hari sabtu. Selalunya hari sabtu, aku akan bermalas-malasan atas katil je. Tapi untuk hari ni, aku terpaksa pergi kelas. *terpaksaaaaa*. Ini kerana hari ni, merupakan hari ganti cuti raya aidilfitri baru-baru ni.

Oichhhh mengantukkkk. Ikutkan hati, nak ponteng je, tapi rasa macam sayang pulak nak tinggalkan kelas. Hari ni, pergi kelas mengikut jadual hari jumaat. Jadinya, untuk hari ni, aku ada subjek JomStreet. Giler kau! Kalau aku tak datang kelas memang habislah! Hancur terus segala bagai tugasan aku nanti.

Biasalah, dah namapun student kan. Jadi tak salah kalau korangkan sedikit masa demi kelas. Hohooooo bersusah-susah dahulu, insyaAllah nanti dah habis belajar bolehlah menikmati kesenangan hidup. Cewahhhh gitu!

Oklah, aku pun tak nak merungut panjang lebar. Huhuuu kalau ikutkan hati ni banyak yang nak di luahkan kat sini. Tapi mungkin belum masanya lagi kowt.


Tinggalkan link anda. Nanti akan diblogwalking


Previous Post
Next Post

post written by:

12 ulasan:

  1. Happy study yunk..


    www.kisahpondokkecil.com

    BalasPadam
  2. Happy study yunk..


    www.kisahpondokkecil.com

    BalasPadam
  3. Jom singgah sini..

    Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    BalasPadam
  5. done follow sini no. 1661, will u follow me back dear.. salam kenalan.. heee.. =)

    BalasPadam
  6. Tak apalah...pergi kelas dulu ok..banyak dapat pahala..sebab lawan rasa malas...sebab tuntut ilmu..semua berpahala..

    BalasPadam
  7. selamat study..^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Yup. Kuatkan smangat study. Macam paham jer feeling tuu. Hehe

    http://solehahgirlz.blogspot.com

    BalasPadam
  9. http://jmbelog.blogspot.com/ > JM TERLAMBAT

    BalasPadam