01 Ogos 2015

# Blog Mesra SEO # blogwalking

Encik kesayangan kembali sihat.

Assalamualaikum

Alhamdulillah Encik Kesayangan dah sihat seperti sedia kala, bahkan bertambah sihat. Gembiranya rasa hati. Bahagianya hati berbunga-bunga lagi. Sehari Encik Kesayangan sakit, hampir sasau aku jadinya. Tengok, punyalah aku sayangkan dia, kan? Agak-agak, Encik Kesayangan tu berasa bertuah dan bahagia ke tidak dengan rasa sayang aku pada dia? hahaaa !

Bebehari lepas, aku ada update enteri menggunakan telefon. Baca sini. Ini semua disebabkan Encik kesayangan tak sihat. Tergendala jugalah segala akiviti dan plan aku. Tapi.. tertabahkan hati dan menyabarkan jiwa. Cewahhhhh.. padahal dalam hati bimbang tak terkata.

Semoga Encik Kesayangan sentiasa sihat dan berada disisi aku selama mungkin yang mampu. InsyaAllah semoga Encik Kesayangan, buah hati awal dan akhir aku.



Nak tahu siapakah Encik kesayangan yang dimaksudkan?


6 ulasan:

  1. alhamdulillah..moga dengan pulihnya kesihatan en kesayangan maka lebih bermotivasi di lapangan blog ini..huhuhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuuu thanks kak PC.
      Semoga enteri2 yang diwujudkan lebih bermanfaat . huihuihuiii

      Padam
  2. Yeay lappy dh sihat , rajin2 singgah sini nanti ..

    emmadianastory.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Incik Kesayangan dah sihat boleh sambung blogwalking :) Yeeaayhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Yeyehhh dh bw mcm selaluuu ~

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...