17 September 2015

Kebencian kian ketara


Aku paling benci bila tulis entri panjang berjela last sekali tak dapat nak publish. Sakit jiwa, sakit hati weh. Last sekali entri tu burn macam gitu je. Langsung tade dalam draf. Rasa macam nak menangis je. Nak mengamuk pun ada. Nak marah-marah pun ada. tapi nak marahkan siapa? Giler!

Aku menyampah dengan Sandwich Wifi kebelakangan ni. Perkhidmatan yang entah apa-apa. Internet memanjang problooooom. Sakit hati. Sabar aku ada hadnya. Dah lama kowt aku bersabar dengan keadaan macam gini. Ingatkan semakin lama semakin ok. Malangnya sebaliknya yang berlaku. Senak jiwa wehhhh. 

Aku pernah buat aduan tentang masalah ni. Tapi hampeh. Macam bercakap dengan dinding. Langsung tade tindakan yang diambil. Semakin menyakitkan hati aku kowt. Btw, aku mengamuk, aku marah malam ni sebab bagi aku, perkhidmatan internet ni dah melampau! Serius melampau giler. Penat kwot aku berentri panjang-panjang tadi. Bila nak publish tetiber keluar anak dinasor. Ingatkan entri tu tersave dalam draf. Sekali cheak langsung tade. Merana badan, penat otak diperah cari idea. Bencinya!


Previous Post
Next Post

post written by:

4 ulasan:

  1. hehee. sabar yeee. sy dulu masa kat kolej selalu kena mcm tu. download asyik failed, tak dpt tulis entry, lagi menyirap mcm ni laa, taip panjang2 lepas tuuu tak terdraft punnn hahahaaa

    BalasPadam
  2. Sabar ye..akak faham kerana seringkali menimpa diri ini..ayat...kemain...tapi betul..sedihnya Allahu..tapi dari situ kita jadi seorang yang sabar..bersedia..istighfar.anggap Allah nak beri kita idea yang lebih baik untuk dikongsi..

    BalasPadam
  3. Sabar sis, pernah kena macam gini..anggap je ini dugaan berblogging

    BalasPadam
  4. Tarik nafas..hembus..tutup lappy..tido..hehehe.itu hakak la tu klu kena.

    BalasPadam