01 September 2015

# Luahan hati

Saya sayang keluarga saya selamanya

Tak sangka sebenarnya cuti 3 hari dah habis. Oichhh macam sekejap je. Pejam celik dah habis cuti. Olalalaaaa, pagi nie dah pergi kelas seperti biasa.

Kesan dari 3 hari cuti, pagi ni punyalah liat aku nak bangun pagi. Giler kaw! Selalunya sebelum azan Subuh, aku dah siap mandi. Tapi pagi ni, dengar azan Subuh baru aku bangikt dari katil. Mak aikkkkk lena giler kowt aku tidur. Sebenarnya aku ada set alarm pada telefon tapi tak dengar pulak alarm tu memekakkk. Mujur terdengar azan Subuh berkumandang. Kalau tak mesti aku dah terlajak Subuh dan terlajak pegi kelas kowt. Tidakkkk!!!

Untuk pagi ni, aku rasa macam lemau je. Kenapa ye? Mungkin sebab malam tadi tidur lambat kowt. Giler kau, pukul 2 pagi masih mengadap laptop. Huhuuu buat asmight katakan. Itulah bahananya, buat kerja last minut. Kan dah kalut. Terpaksa bersengkang mata lagi. Kan dah mengangtuk pagi ni. Tapi apapun, alhamdulillah sebab asmight pun dah siap. Sekali dengan print tau. Huhuu tunggu masa nak submit je.

Pepagi hari ni, sebenarnya banyak benda yang aku nak story. Adalah beberapa cerita yang aku nak kongsi sebenarnya. Tapi mcm tak cukup masa je. Aku tengok jam sekarang pun dah dekat pukul 7 pagi. Nanti tak pasal-pasal aku kalut nak bersiap. Kalut nak breakpest. Kalut nak pergi baris pagi jam 7 setengah. Jadi, sebelum aku mula berada dalam zon kalut better aku simpan dulu kowt segala bagai cerita ceritan tu. InsyaAllah nanti lain hari dan lain masa aku kongsi ye.

Aku harap untuk hari ni dan hari-hari seterusnya, perjalanan hidup aku dan keluarga dipermudahkan dan sentiasa dalam lindunganNya. Sesungguhnya hanya pada Dia tempat kita berserah dan hanya pada Dia tempat kita memohon. Hurmmm.. aku rindukan family sebenarnya. Dah hampir sebulan kowt tak balik kampung jenguk family. InsyaAllah nanti 18/09/15 aku akan balik kampung kalau tade arah menghalang. Aku doakan mak, ayah dan adik-adik sentiasa sihat walafiat. Semoga mereka bahagia dan gembira selalu. Sesungguhnya gelak ketawa dan raut wajah gembira merekalah kebahagian yang mampu mendamaikan hati aku. iLOVEu family. Muaaaah setepkkk :)



Assalamualaikum & Selamat Pagi Sayang

7 ulasan:

  1. Salam Merdeka...
    Selamat Pagi :)

    BalasPadam
  2. letak keluarga no 1.
    semoga berjaya dunia akhirat :)
    JOM FOLLOW SAYA

    BalasPadam
  3. Semoga di permudahkan segalanya.....

    BalasPadam
  4. Sayangi keluarga hingga akhirat hayat... amin

    BalasPadam
  5. Aamin. Tak saba kan nak blk kg..

    BalasPadam
  6. singgah sini..keluarga adalah segala-galanya bagi kita kan...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...