Nor Ain Rusli
Nor Ain Rusli

Tips Kurus Tanpa Berlapar

5 TIPS KURUS TANPA BERLAPAR!

No.4 tu ramai tak buat, patutlah tak kurus-kurusπŸ˜‚

1. Suku-suku separuh!
Kurangkan karbohidrat, lebihkan portion sayur & buah

2. NO air manis. Langsung.

3. Ketuk ketampi tanpa angkat tumit dari lantai, buat 5-10minit 3x sehari. Ala, lepas melabur tu buatlah 😁

4. Konsisten. Jangan pulak selang sehari cheat day πŸ˜‚ Tak perlu skip meal tapi stick to no.1😊

5. Haip. Buat no. 1-4 dulu 2-3bulan, tengoklah hasilnya 😎


P/s:
Kalau lapar, amalkan minum Coffee Klubna Laleh. 😊


2 ulasan

  1. Makan tapi dalam kuantiti yang sederhana kerana makan untuk hidup bukan hidup untuk makan..hehehe..
    Terima kasih tips ya.

    BalasPadam
  2. no air manis tu yang payah tuuu. pagi2 je kadang nak mencarik milo lah, teh tarik lah, haihhh... tu belom tiba waktu tengahari yg tetiba nak minum berais ais ni. hahaha

    BalasPadam