06 November 2011

- lapar -

penat merayau cri nasi tp tetp xjumpa
choiiii..!
dari Indera Mahkota hingga ke tengah bandar aku merayap
tp xder pun kedai mkn yg bkak..
giler ! penat aku menilau
urm.. klau ade pun stkat 2 3 bijik kedai
tp tue pun penuh dgn makhluk yg bertandang...
perut aku dah lah tgah lapar tahap gaban tyme tue.
last2 aku hilang arah xtahu mner lagi nak tuju..
hehehe.. ! kebetulan bole plak si Ryan msg tyme tue kn...
dia cdngkan aku spya pergi kfc, mc'd dn bla.. bla... bla....
ikut aty aku mmg b'degil xnak pergi sbb aku nak mkn nasi..
klau kat kfc tue tgah2 mlm buta celah mna nak cekup nasi kn..
tp dah xder arah sngat aku pun singgah lah ke TC...
perhh...!!!! penuh makhluk b'atur smpai keluar...
kaki aku melangkah ke mc'd...
urm... kejadian yag sama ugk berlaku di situ...
mc'd dan kfc penuh !!!
time tue dlm fikiran aku jd nak pergi kfc area benteng..
last-2 sampai2 sana lagi lah malang nasib...
lagi ramai coustmer b'banding kat tc td...
arghhh.. ! aku give up !
last-2 aku tuju kat 7E yg dekat dgn umah aku...
hampehhh ! penat-2 aku kuar cari nasi xjumpa...
last-2 7E ugk yg aku tuju yerk....
hahahaaa... apa pun aku b;syukur
sbb dpt ugk kenyang kn perut tuk mlm nie..
roti chocolate kismis, meggi dn oreo cream vanilla


 perut aku kekenyangan =)
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: