30 November 2011

- not pomen but pogurlz terjun -

adududuss ! apa punya malang laa nasib aku pagi nie ea ?
niat di aty mmg xnak prgi keje ari nie
so td aku bersiap pun lambt-2 laaa
konon nak grak prgi keje lewat laa kn
tp hampeh last-2 smpai ke saat nie aku
aku still lg kt bilik.
knapa ? urm.. sbb moto ksygan aku buat hal.
tah kenapa tayar dpn tue xnak b'gerak
huh ! moto ouh moto npew laa tetber ko buat hal ?
aku nie nah laa bkn spesis yg terror bab-2 moto
naik mati akal jap aku dgn situasi tue td !
urm..mcm mner lh tetiber si tyr depn tue x gerak ea ?
ish ! compius plak aku dgn semua nie :(
aku dah try jd pogurlz tapi tetb ok ugk..
td tgah klut-2 b'fikir tetiber aku t'ingt kt ayh
hehehe ! apew lagi aku pun call la..
mak aik niat di hati nie nak ngadu laa kan tapi 
hampeh sekali aku plak kena dgr ceramah free..
" tuh laa degil sngt, ayh suh pkai kete xmoh
nak ugk ke hulu ke hilir guna moto tue.
pah tue mula laa bwk laju-2, tubek pkul
2 3 pagi, mcm ayh xtahu ork ?
bile jd gini bru tahu nak ngadu. org
pempuan nie klau pakai kete laa selamat skit.
nmpk sopn skit pkai baju kurng bwk kete, ini 
ada k ptt merempit pkai baju kurng. 
xsenonoh org tgok tau x ?
klau ujn xde lah basah, klau blik keje mlm-2
ayh pun xlahh bimbng sngt. degil sngt xmoh dgr
bnda yg ayh kata. dah tue ok x ? "
hehehe ! ayh-2 dlm pada mrh2 tetp tnye
situasi aku nie ok k x.. syg ayh !!!!
hah ambekaw ! skli aku dpt bekfest yg fresh
dari ayh tercinta beb !
apa pun kata2 ayh mmg masuk dek akal lahh
tapi jiwa aku nie mmg xkena dgn kete. 
aku xsuke kete ! jiwa aku bkn utk kete !
alaaa naik moto pun ok apew, stkat 
pkai baju kurng kn apew lah sngt. kesopanan tetap 
ada kn ? kn ? hehehe ! 
semua tue aku jst b'kata-2 dlm aty laaa..
xt'kata-2 aku kt dpn ayh sbb nnt comfrem
cramah b'tmbah pnjng lagi.. hahah !
ayah ! ayah ! org tahu ayh t'ingt nak tgok ank 
ayh nie jd ladies kn ? hehehe
sabar ea nnt bile smpai masa nyer owg akn
berubah taw. skrng nie owg selesa idup acm nie..
ckup laa jst t-shirt dn jeans yg b'sarung di bdan org =)
org selesa acm nie, selesa skit nk b'gerak bebas..
urmm  pape pun aku harap moto tue xde laa truk mana
tadi adik aku ckp myb bering b'karat kot sbb asyik
b'pnas hujan, lagipun aku nie dah laa jrng guna break dpn tue...
pape pun aku harap semua nie dpt settle scpat mungkin 
sbb aku harus prgi keje weh !!!



#aku, t-shirt dn jeans x dpt dipisah kn#



Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

0 Pengkritik: