02 November 2015

Blog baru demi subjek IT | 2 Nov 2015

Assalmualaikum..

Untuk pengetahuaan korang.. aku sebenarnya ada banyak sangat akaun blog.. hahahaa sampai aku sendiri pun tak tahu nak buat apa dengan kesemua blog-blog tersebut.. nak delete rasa sayang.. nak diaktif tak tahu bila masa nak diupdate.. kesudahannya banyak yang terbengkalai.. hanya satu dua akaun je yang aku masih aktif.

Untuk hari ni sekali lagi aku terpaksa buat akaun baru.. bukan saja gedik nak buat tapi terpaksa buat.. bukan nak tambah koleksi akauan blog yang sedia ada tapi entahlah.. susah aku nak jelaskan sebenarnya.. hehee

Aku perlu cipta satu blog.. walaupun dah ada blog tapi aku tetap juga kena cipta blog.. manaknya buat blog baru lah kan.. dalam blog tersebut aku kena kaitkan dengan couse yang aku belajar sekarang ni.. elektrikal.. hurmmm nak buat apa erk.. sebenarnya aku pun buntu.. tak tahu nak goreng apa dalam blog tu.. blurrrr.. lecture ada cakap.. ceritakan tentang elektrik dalam blog tu.. tak pun jual barang ke.. promosi barang ke.. tak kisahlah apa saja asalkan yang berkaitkan dengan bidang belajar.. elektrikk..

Aku tak tahu sebenarnya nak buat apa.. nak promosi barang.. tak tahu barang apa.. nak jual barang.. lagilah giler.. barang pun tade macam mana nak jual.. jadi aku ambil keputusan untuk turunkan sedikit sebanyak ilmu yang telah aku pelajari.. elektrik.. aku ceritakan serba sedikit berkenaan elektrik dalam blog tersebut..

Korang kalau sudi terjahlah blog baru aku taw. Jom terokai Electrical education. Setakat ni aku ada kongsikan sedikit tentang elektrik. Sebenarnya banyak yang aku nak kongsi tapi itulah.. tak tahu macam mana nak dijelaskan.. lupa nak cakap.. tentang blog ni.. nanti aku kena bentangkan tau.. entah.. aku pun tak tahu nak bentangkan apa.. tak tahu nak goreng apa.. kesudahannya jangan nati aku senyap sudah waktu presentation tu.. matilanakkk kalau jadi macam tu..

Jom terjah dan follow. InsyaAllah nanti aku akan terjah dan follow korang balik.



10 ulasan:

  1. wah.byk gak bloh sis..Oky nanti fida terjah...walaupun Fida ni budak civil..hahaha

    BalasPadam
  2. cik en kalau bnayak2 jadi muzium je blog yglain..asyk tumpu pada yg ni je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu xpew cik en. sama lh kita ni..

      huhuu jemput terjah dan follow ye :)

      Padam
  3. anda di tag ... http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks JM (=
      huhuu jemput terjah dan follow ye :)

      Padam