02 November 2015

Isnin yang indah | 2 Nov 2015

Assalamualaikum..


pagi ni agak kesejukan dan kekalutan sikit.. biasalah malam tadi tertidur awal.. tak sempat nak kemas bilik serba sedikit.. tak sempat nak kemaskan beg sekolah terus dengan buku-buku untu hari ni.. so pagi tadi agak kabut sikit.. nasib baik terbangun awal.. terus pergi mandi dan iron tudung.. sambil tu sempat jugak aku layan Ikim.Fm secara online di laptop... Huhuuu sejuk rasa hati dengar alunan Al-Quran dan tazkirah-tazkirah yang disampaikan sambil buat kerja..

Pagi ni aku catat rekod.. pertama kalinya aku terpaksa tutup kipas di awal pagi.. Kesejukan yang terlampau kowt.. menggigil bak hang.. huhuuu maybe sebab malam tadi hujan lebat kowt.. itu yang pagi ni sejuk semacam.. tapi apapun alhamdulillah.. bersyukur kerana aku masih diberi peluang dan ruang untuk bernafas lagi.. dalam pada aku kalut.. sempat jugak aku kemas bilik.. kemas beg sekolah.. iron tudung dan akhir sekali blogging kejap sebelum bersiap nak pergi kelas jap lagi.. heheee bak kata lecture aku.. rancang jadual perjalanan anda [asti anda akan dapat masa yang secukupnya.. okaylah jam pun dah dekat nak pukul tujuh pagi.. sebelum aku kelam kabut bersiap better aku stop merapu setakat ni dulu.. apapun selamat pagi blogger.. semoga hari ni lebih indah dari semalam dan sebelumnya

14 ulasan:

  1. pagi... moga hari ini lebih baik dri smalam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat pagi (=
      Semoga segala urusan kita dipermudahkan-Nya

      Padam
  2. Selamat pagi...
    Kucing hitam tu teringat Mrs. A pada Midnite kucing we all yang mia

    BalasPadam
  3. sama mcm Fida..semalam tidur tanpa makan apa2..pagi ni..bangun2 nak makan kat umah pun tak sempat...baju pun pakai mana yang tak payah ion..hahahapagi Isnin memang kelam kabut..

    BalasPadam
    Balasan
    1. isnin memang kalut.. semua disebabkan ahad cuti.. Cewahh salahkan ahad pulak

      Padam
  4. cik en kalau dah terbangun subuh tu trus tutp kipas.. kan pe tkt terlajak tido bali

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheee set aarm lah cik en.
      Jgn terlajak-terlajak.. kang langung tak pegi kelas nnt

      Padam