19 November 2015

Rintihan Khamis | 19 Nov 2015

Assalamulaikum

Detik penantianku untuk menyakinimu
Ku serahkan semua jiwa ragaku
Aku mencintaimu seutuhnya dirimu
Tanamkan hati disanubariku
Dengar wahai kekasih aku ada disini
Rasa ini hanya untukmu
Dengar wahai kekasih setulus hati ini
Ku tetapkan hanya padamu
Bidadariku serpihan hatiku
Tanpamu rapuh hidupku
Engkau pun tahu kasih dan sayangku
Yakinlah dengan hatiku kasih
Wahai kekasih aku ada disini
Rasa ini hanya untukmu
Dengar wahai kekasih setulus hati ini
Ku tetapkan hanya padamu


Take Note : Rasa macam cepat sangat masa berlalu.. ye ke? ke aku yang tak ambil peduli putaran alam ni? entah! sejak kesibukan tahap tak terkawal ni.. aku macam malas nak banyak fikir.. apa yang ada didepan.. redah je.. buat je.. settle je.. banyak sangat kalau nak difikirkan.. penant aku berfkir nanti.. kesudahannya satu kerja pun tak jalan kang.. so better aku tak berfkir sangat.. heheee... arini dah khamis.. tak sabar nak menanti esok.. hari jumaat.. ccepatlah... kenapa aku menanti jumaat? sebab lepas jumaat kan hari sabtu.. sabtu mana ada kelas.. so dapat aku bermalaskan diri atas katil empuk berpanjangan.. oichhh nikmatnya.. merehatkan badan dan kepala otak yang keletihan ni.. hurmmm.. arini khamis dah ye.. maknanya.. maybe arini aku kene settlekan motor control.. sistem aircond..overhead.. oichhh bengkaklah otak aku nak settlekan.. dah laaa semua kena hantar selewat-lewatnya hari jumaat.. esok! esok! esokk.. oichhh stresss...tapi tak pe setiap masalah pasti ada penyelesaian.. kan.. so hadapi dengan tenang.. hehee.. oklah aku pun tak nak merapu panjang.. sekarang masanya untuk aku bersiap.. pegi kelas.. kang nanti terlewat pulak.. kuikuikuiii..wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

6 ulasan:

  1. Sabarlah ya...
    Besusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian ;-)

    BalasPadam
  2. tak sabarkan tunggu weekend kan..boleh berjimba - jimba ;)

    BalasPadam
  3. dah jumaat dah ! selaamt berhujung minggu

    BalasPadam