30 November 2015

Plants vs Zombie 2 | Games best

Assalamualaikum



Rasanya dah lama aku tak main games dalam lappy mahupun. telefon... almaklumlah, kebelakangan ni sibuk sikit.. sejak-sejak dah dekat nak final exam ni.. selalunya aku akan habiskan masa berjam-jam depan lappy ataupun telefon semata-mata untuk games... hahaa waktu tu.. jangan ganggu aku.. aku off paket data.. aku tutup wifi.. aku kunci pintu bilik.. semuanya sebab taknak diganggu.. hehee kawan-kawan aku pun dah faham sangat situasi bila aku main games..

Untuk kali ni.. aku gilerkan games Plants vs Zombie 2 pulak.. hurmmm.. games ni pun aku tertengok secara tak sengaja je.. kalau sebelum ni games Plants vs Zombie 1.. aku memang dah khatam.. dah berapa kali main.. berapa kali jumpa bos si zombie tu.. heheee.. cabaran.. cabaran..

Untuk kali ni.. games Plants vs Zombie 2 memebuatkan aku lupa dunia kejap.. padahal dah dekat nak final exam.. buku pun sikit-sikit terabai tu.. tidur pun dah lewat malam.. bangun pagi mulalah tade mood sebab mengantuk.. games.. games.. itu yang susahnya bila aku dah start main games.. aku akan usaha jugak untuk settlekan games tu.. entahlah.. sebab jenis aku.. alang-alang dah main tu biarlah habis.. baru puas hati.. nak jugak tengok endingnya macam mana. ye dok? (=

Dalam games Plants vs Zombie kali nie.. aku terpaksa bekerja keras sikit.. perlu banyakkan berfikir.. susun strategi sebab zombie-zombie tu agak kuat... hahaa dah lah jenis yang pelik-pelik.. aku pun dah naik seram tengok diaorang..



                          



Ini antara plants dan zombie yang wujud dalam games Plants vs Zombie 2.. hahaaa seramkan tengok diaorang.. macam-macam jenis ada.. senjata yang digunakan pun macam lagi best dari yang sebelum ni..

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

8 ulasan:

  1. Hahaha..Saya yg first tu selalu layan sbb sng je..yg kedua ni mncabar sikit :-)

    BalasPadam
  2. Lama dah x main.. dulu memang kemaruk main game nie.. siap geram r bila kalah.. hehehe.. Tapi game nie memang best and ohsem.. boleh release stress..

    BalasPadam
  3. Game ni main yang versi mula2 dulu je. Hehehe

    BalasPadam
  4. Wahh! Mana nak download game ni? Versi lama dah khatam jugak. Huhuhu

    BalasPadam