02 Jun 2017

Berjaga, Bersahur dan Template Baru

Malam ni lagi sekali berjaga. Alahaiii mata, kalau tiap-tiap malam kau macam ni memang terlajak lambatlah aku bangun sahur nanti.

Sahur, setakat ni sahur aku mesti last minute. Sempatlah aku capai kurma tiga ketul dengan air kosong. Fuhhh ! nasib baik sempat.

Alarm.. jangan ditanya tentang alarm. Memang tiap malam aku set alarm tapi kekadang tak dengar pun alarm tu. Kekadang telefon mati, takde bateri. Hampa..

Harap sahur nanti dapat bangun awal dari kebiasaan



Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

3 ulasan:

  1. slmt bersahur..sy masih bekerja ni..bersahur di tempat keja saja la pagi ni

    BalasPadam