08 Julai 2017

Pekerjaan Lelaki Yang Menarik Perhatian Wanita


Umumnya kita ketahui, lelaki yang bekerjaya sememangnya satu bonus. Lelaki bekerjaya semestinya dapat menarik perhatian wanita dengan mudah. Tahukah anda, ada beberapa pekerjaan yang mampu menarik perhatian wanita? Antaranya termasuklah :-

1. Dj
Pekerjaan yang teramatlah cool! Perempuan sukakan lelaki yang bijak menarik perhatian.

2. Ahli bomba
Wanita sukakan lelaki yang memakai pakaian seragam sebab baru nampak kelelakian dan macho! Ala-ala dalam cerita “Abang Bomba I Love You”.

3. Model
Rupa handsome, badan sado, dan tinggi semua ini ciri-ciri lelaki yang digilai ramai wanita.

4. Pelukis
Pandai melukis, berjiwa seni dan romantik. Memang jadi idaman wanita.

5. Atlet
Tak perlu tengok sampai luar negara, tengok je di Malaysia, kebanyakan atlet atau pemain bola sepak berkahwin dengan selebriti popular.

6. Ahli muzik
Kalau terlibat dalam ‘band’ lagi-lagi sebagai vokalis atau lead guitar, memang cairlah ramai wanita diluar sana.

7. Peguam
24 jam sehari pakai kemas dengan berkot dan kasut kulit. Pendapatan melebihi RM5k sebulan. Siapa yang tak nak?

8. Ahli perniagaan
Gaji besar, kereta besar, rumah besar. Bukan setakat gadis-gadis je tertarik, mak-mak pun pun tertarik sama!

9. Ustaz
Mana-mana kaum hawa pun akan sejuk hati melihat bakal suami berkelayakan menjadi ketua keluarga. Boleh jadi imam dalam rumahtangga.

10. Anak Datuk/Kerabat di Raja
Golongan ini memang akan menarik perhatian setiap wanita. Dari kecil lagi kebanyakan wanita berangan nak kahwin dengan anak raja.

11) Ahli tentera / badan beruniform
Dulu bam army2 jadi rebutan para gadis tapi sekarang ia agak merudum tak pasti sebab apa...tapi bukan bermakna abang2 beruniform ni xde market langsung..

12) Pilot
Sebab kan pangkat agak tinggi so market utk abang pilot ni agak kurang di kalangan gadis biasa kerana mereka segan utk mendekati....tetapi menjadi dambaan mereka.

13) Doktor
Okey mereka yang mengambil kerjaya ni sebenarnya paling susah mendpat kan awek...Salah satu utama mereka kurang jdi perhatian gadis-gadis kerana pangkat mereka yang dikatakan agak tinggi..so market low sikit sama mcm mr.pilot!

Tetapi tak semestinya bidang yang lain tidak mmpu tawan hati si gadis..Apa yg penting kau kena pandai mengayat!

Sumber : Metro

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

1 ulasan: