26 Oktober 2015

Status mukabuku hari ini

pagi tadi aku sempat menaikkan satu entri
entri tu sekadar untuk meluah rasa amarah dihati
daripada aku pendam amarah tu better aku luahkan
dah tak tahu nak diluah pada siapa
jadi aku luahkan kat sini
lega sikit rasa hati lepas meluahkan
tapi apapun maaflah atas kekasaran bahasa yang digunakan
moga memahami situasi ketika dan saat itu ye.
disebabkan amarah tu aku ada update beberapa status di mukabuku
agak banyak komen yang aku terima
alhamdulillah, kawan-kawan banyak bagi kata-kata semangat
kalau ikutkan rasa hati
memang aku tak puas hati
tapi itulah, aku bukan budak-budak untuk diajak bergaduh
tapi aku juga bukan manusia yang tiada perasaan
apapun alhamdulillah, kesabaran aku masih ada untuk aku bersabar
akal aku pun masih mampu digunapakai ketika hati tak stabil pagi tadi
tapi.. mulut aku ada jugak tersembur sebijik dua
mohon maaflah ye..



Take Note : Entri ni dicipta untuk melepaskan apa yang terbuku dihati. Maaf diatas kekasaran bahasa yang digunakan. 


Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

6 ulasan:

  1. Sabar ye..mmg tdpt pelbagai spesis kwn kt dunia ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah pasal kak. Mujur masih mampu sabar

      Padam
  2. Sabar dik..kadang2 kena lepas gak kang meletup xpsl lak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuuu.. sbb tu lepaskan dekat sini kak Ajuya :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Huhuu.. masih mampu bersabar.
      Thanks ye :)

      Padam