05 September 2017

Wanita Awet Muda Dengan Barli

Awet Muda Dengan Barli

Sebab tak sangka air barli yang kita tahu hanya untuk sejukkan badan ni. Sebenarnya bagus untuk orang perempuan.

Yang paling best, kalau kita minum hari-hari,kulit kita boleh ANJAL pasti BEBAS KEDUT sebab barli ni ada selenin. Mana ada orang perempuan yang nak muka cepat kedutkan.

Pastu barli ni antioxidan jugak.Jadi dia akan flush semua toxsin dalam badan kita pastu MELAMBAT proses PENUAAN.Baru la muka nampak muda peloles gitew.

Ehh orang mengandung pun boleh minun tau.Dia boleh KURANGKAN rasa LOYA " morning sickness" dengan LANCARKAN PENGHADAMAN sekali.Jom tengok khasiat lain yang best best

* sejukkan badan
* banyakkan susu ibu
* rendahkan kolestrol
* melegakan sembelit
* kuruskan badan
* kencing manis
* mencegah sakit jantung
* arthritis
* menguatkan gigi
* kurangkan rambut gugur
* anemia
* batuk,sakit tekak,deman
* mencegah kanser
* mencegah batu karang
* mencegah osteoporosis
* masalah jerawat
* kencing kotor

Kalau siapa yang ada masalah kulit berjerawat,try minum air barli ni selama 3 bulan.lnsyaAllah nanti nampak perubahan.Pastu boleh amik air ni sikit sapu kat muka. Bila dah kering,basuh macam biasa.

Ni resepi untuk #anjalkan#kulit

1 sdb tepung barli
1 sdb tepung jagung
1 1/2 sdk jus lemon
1 sdb air suam

Campurkan semua bahan dan sapu rata-rata kat muka.Biarkan 30 minit dan basuh.Buat 2 kali seminggu.Kalau rajin,baru nampak kesan.



Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

2 ulasan:

  1. sedap minum air barli ni..dulu sy tak lalu makan sekarang dh reti makan dah

    BalasPadam